Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK

Disclaimer

Retningslinjer for brug af hjemmesiden

Dette site udgives af Stærkforlivet I/S, Romsøgade 6, 3. sal tv.,
2100 København Ø, CVR. 3451510

Ophavsret:

Alt materiale mv. på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til lov om ophavsret. Alle produkter købt på staerkforlivet.dk er ophavsretligt beskyttet og brugsretten gælder kun til personlig brug.

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på denne hjemmeside må ikke downloades, kopieres, reproduceres, distribueres eller på anden måde bearbejdes helt eller delvist, uden skriftlig tilladelse fra stærkforlivet I/S. 

Enhver form for krænkelse af de immaterielle rettigheder samt misbrug af hjemmesiden kan danne grundlag for retsforfølgning, herunder krav om vederlag, erstatning, godtgørelse mv.

Er du i tvivl om, hvordan du må anvende materialet, er du mere end velkommen til at kontakte info(at)staerkforlivet.dk.

Behandling af personlige oplysninger

Såfremt du ved brug af hjemmesiden afgiver oplysninger om dig selv, vil oplysningerne blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Stærkforlivet kan ikke påtage sig ansvaret for, at udenforstående uretmæssigt skaber sig adgang til oplysninger, du har sendt online, hvorfor disse oplysninger sendes på eget ansvar. Stærkforlivet vil, når oplysningerne er modtaget, opbevare oplysningerne forsvarligt og fortroligt.

Du har efter lov om behandling af personoplysninger ret til indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret. Hvis du vil benytte dig af denne indsigtsret, kan du sende en mail med angivelse af dit navn og adresse. Det samme gælder, hvis du ønsker at rette oplysninger, som vi har registreret om dig, herunder e-mail adresse.

Ansvarsfraskrivelse:

Indholdet og produkter på hjemmesiden Staerkforlivet.dk, herunder - men ikke begrænset til - tekst, lyd, grafik, billedmateriale, informationer, oplysninger, anbefalinger, råd mv., der gives i lydbøger, artikler, nyhedsbreve mv. er tænkt som generel information og underholdning, og kan på ingen måde sidestilles med rådgivning eller professionel hjælp. Stærkforlivet I/S kan ikke give garanti for omtalte resultater.

Det pågældende indhold på staerkforlivet.dk er således af generel karakter og må ikke benyttes som- eller erstattes af personlig rådgivning og/eller behandling. Hvis du måtte have spørgsmål eller bekymringer, om f.eks. dit eller dit barns helbred eller trivsel, må du tage personlig kontakt til relevant fagperson.

Stærkforlivet I/S kan på ingen måde drages til ansvar for indholdet på staerkforlivet.dk og herunder -men ikke begrænset til – produkter og lydbøger solgt på siden og kan derfor heller ikke pålægges erstatning for skader, gener eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget som et resultat af brug og/eller misbrug af indholdet.

Stærkforlivet I/S frasiger sig udtrykkeligt ethvert ansvar for brug af indhold.

Hjemmesiden og den ansvarlige ledelse kan ikke gøres ansvarlig, hverken for direkte eller indirekte økonomiske tab eller tab af data, der knytter sig til brug af indholdet på denne hjemmeside, herunder tab som følge af driftsforstyrrelser og/eller lignende.

Stærkforlivet I/S kan ikke drages til ansvar for skader mv. på hardware og/eller software, som opstår som følge af brug af hjemmesiden staerkforlivet.dk.

Hjemmesiden indeholder links til andre websites, som ikke tilhører Stærkforlivet I/S, hvorfor den ansvarlige ledelse ikke kan påtage sig ansvaret for indholdet af disse hjemmesider.