Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 

Hvordan betaler jeg på siden?

Først vælger du de lydbøger, du gerne vil have og trykker på tilføj til varekurv. Derefter går du til kurven i højre hjørne ved at klikke på "Gå til kassen". Herefter udfylder du dine oplysninger og betalingskort-informationer. Hvis du har købt en digital lydbog, bliver lydbogen sendt til dig i en mail med det samme. Hvis du ikke modtager mailen, kan det være, fordi din mailboks er fyldt, og du skal derfor frigøre plads, (f.eks. slette gamle mails du ikke længere skal bruge) før du kan modtage lydfilen. Fysiske produkter (CDer) afsendes hurtigst mulig til din adresse (OBS: Dette tilbyder vi ikke endnu på hjemmesiden - hvis du alligevel gerne vil modtage Lydbogen på CD, så send os en mail).


Kan jeg bestille en lydbog til download og en CD - i samme bestilling?

Det er desværre ikke muligt at downloade og bestille en CD i samme bestilling, så du er nødt til at bestille cd og download i to separate bestillinger. (OBS: Pt. tilbyder vi kun digitale lydbøger. Hvis du gerne vil bestille en CD, så skriv til info(at)staerkforlivet.dk)

 

Har jeg returret på de produkter, jeg køber?

Der er er 14 dages returret på plomberede CD'er. Der er desværre ikke returret på produkter, der købes og downloades med det samme. I henhold til købeloven bortfalder din fortrydelsesret på alle download-produkter, så snart ordren er gennemført og betalt, da leveringen finder sted kort efter. Staerkforlivet.dk kan således ikke yde nogen form for fortrydelses- eller returret på Download produkter/digitale lydbøger, efter bestillingen er gennemført. 


Hvordan afmelder jeg mig fra nyhedsbrevet

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af de emails, du modtager fra os. Skulle der mod forventning opstå problemer, kan du sende en email til os, hvor du skriver, at du ønsker at afmelde dig nyhedsbrevet og din emailadresse, så sørger vi for at fjerne dig fra listen.

 

Jeg kan ikke downloade min bestilling / jeg kan ikke finde min bestilling på computeren - hvad gør jeg?

1. Åben din email og find den ordrebekræftelse du har fået fra os og prøv at klikke på downloadlinks, som står i denne ordrebekræftelse.

2. Hvis du får en fejlmeddelelse, så send den til os på info(at)staerkforlivet.dk sammen med dit navn og ordrenummer, så hjælper vi dig med at få adgang til filerne.

OBS: Du kan også finde hjælp i vores Guide til download

 

Er der nogen leveringsomkostninger?

Nej, vi har fjernet alle fragt- eller administrationsgebyrer for bestillinger på Staerkforlivet.dk. Fragt og administration er altid gratis hos Stærkforlivet.


Andre spørgsmål?

Har du andre spørgsmål, som ikke er besvaret her, kan du sende os en email med dit spørgsmål på: info(at)staerkforlivet.dk.