Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK

På ferie med børn med ADHA

At rejse med børn med ADHD, ADD eller ASF.

At rejse med et barn, der har ADHD eller Autisme, kan være så stressende, at man vælger ikke at tage nogen steder. Et valg der desværre bliver taget af mange forældre med handicappede børn!  Børn og forældre går glip af oplevelser og nye indtryk. Hvad er det, der gør det så stressende? Mange gange er det turen til rejsemålet selv, hvad enten man vælger fly, tog eller bil. Vi har alle hørt ”hvornår er vi der?”, inden vi er kommet ud af indkørselen. For et handicappet barn er det endnu værre, fordi han eller hun er taget ud af vante omgivelser og rutiner. Der er mange nye indtryk og impulser at forholde sig til, og de reagerer med utålmodighed. Hvad der skulle være afslappende og positivt, bliver nu stressende og breder sig som ringe i vandet til hele familien.

Hvad kan hjælpe?

Hvad kan hjælpe? Jeg har personligt brugt lydbøger. Det virker beroligende for barnet, når man fjerner alle de overflødige sanseindtryk og lader hjernen koncentrere sig om historien, der lyttes til. Det er en nem og billig løsning, de kan downloades til telefoner eller MP player, man kan have dem med over alt og så vejer de heller ikke noget. De kan bruges på bagsædet af bilen eller i lufthanen - et par hovedtelefoner og barnet er i en verden, hvor der er underholdning og afslapning. Lydbøger er et fantastisk redskab, og afhængig af historien kan det give barnet underholdning, selvværd, selvtillid og et positivt humør. Det er ikke kun til turen, de kan bruges, men også på hotellet, når man spiser ude, er på tur eller som godnat læsning.

Stærk for Livet

Der findes mange lydbøger for børn, vælg god kvalitet og positive historier, der er de rette for dit barn.  Stærk for Livet tilbyder lydbøger skrevet af eksperter, der kan berolige adfærdsvanskelige børn.

God tur!

Faste rammer og rutiner er meget vigtig for børn med ADHD eller autisme, så lad lydbøger blive en del af de faste rutiner inden ferien, men også på ferien. Alle vil slappe af, og det vil blive til gode ferie oplevelser og minder.

Vælg at lade ferien  være mindre stressende! Brug lydbøgerne fra Stærk for Livet som et redskab til din ferie, men brug dem også som en del af dit barns hverdag.