Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK

Forfatterne bag

  

 • Cecilie Bogh, Master i Børnelitteratur, uddannet folkeskolelære og coach

  Cecilie er uddannet folkeskolelærer, har en master i børnelitteratur og er uddannet coach. Hun blev færdig fra forfatterskolen for Børnelitteratur i 2004. Til dagligt arbejder hun som underviser og elevcoach på pædagoguddannelsen Sydhavn. Hun er forfatter til en lang række undervisningsmaterialer og fiktionsfortællinger for børn og unge. 

 • Tore Rørbæk, Cand.scient.pol. og manuskriptforfatter til børneteater for flygtningebørn i Libanon 

  Tore er uddannet fra forfatterskolen for børnelitteratur i 2005 og har desuden en kandidatgrad i Statskundskab fra Københavns Universitet, hvor han har undervist samme sted. Derudover har han boet i Libanon, hvor han har skrevet manuskripter til børneteater for flygtningebørn og arbejdet som pædagogmedhjælper med adfærdsvanskelige børn.

 • Sune Falk Otterstrøm, uddannet børnebogsforfatter, har skrevet for Disney og er skuespiller til daglig 

  Sune er uddannet børnebogsforfatter fra Center for børnelitteratur. I hans virke har han skrevet for Disney samt arbejdet med flere før-skole computerspil for børn. Hans baggrund kommer fra teater-verdenen, hvor han til dagligt fungerer som skuespiller, men han har over tyve års erfaring i at undervise børn og unge i teater. Hos Stærkforlivet trækker han en del på sin erfaring som dramaunderviser, da meget af skuespillerens dygtiggørelse sker gennem øvelser, hvor man kommer i kontakt med sig selv, og det er den effekt, han gerne vil skabe i lydbogsuniverset. 

 • Lissie Lundh, Exam. Art i litteraturvidenskab, socialrådgiver og børnebogsforfatter

  Lissie Lundh er exam. art. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Derudover er hun socialrådgiver og har arbejdet med journalistik og med socialt udsatte børn og deres familier. Derudover har hun læst på Forfatterskolen for Børnelitteratur på Danmarks Pædagogiske Universitet, har skrevet tre biografier og børnebogen Englenes Dronning. Endvidere har hun skrevet børnebøgerne: Den fortryllede blomst og Det fortryllede hus. Se mere på www.lissielundh.dk.

    

 • Dianna Josefine Levin, ildsjæl og ivrig børneskribent 

  Dianna arbejder til dagligt med børn. Som forfatter er Dianna meget optaget af at gøre en forskel for mennesker gennem fortællinger. Som person fascineres hun af den verden, der opstår i diverse historier og fortællinger og ser det som en stor gevinst, at man igennem fortællinger kan skabe et indre univers, der sikrer et roligere sind, udfolder fantasien eller styrker selvværdet. Hun skriver ikke blot for sin egen fornøjelse, men også i et håb om at kunne give andre mennesker noget igennem det fortalte ord.

   

 • Andrea Kastoft, multikunster, uddannet børnelitteraturs forfatter, og folkeskolelærer

  Andrea er multikunstner og uddannet på forfatterskolen for børnelitteratur. Hun brænder for at skrive historier til børn og skriver simpelthen, fordi hun ikke kan lade være. Hendes passion er at få en ide for derefter at skabe et helt særligt og unikt univers i en fortælling, der beboes af fantasiens børn med store tanker og små verdener. Hun har en baggrund som folkeskolelærer, hvor hun har arbejdet som AKT lærer (Adfærd, kontakt og trivsel) og har fungeret som støtte i klasser, hvor der er AKT-børn.