Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK


Handelsbetingelser

Fysiske produkter
Du har 14 dages returret og 2 års reklamationsret, jvf. gældende forbrugerlovgivning. Returret gælder kun for medier i ubrudt emballage. (OBS: pt. tilbyder vi kun digitale lydbøger til download på hjemmesiden. Send en mail hvis du ønker en CD)
Du bedes ved modtagelsen af varen undersøge denne for eventuelle fejl og mangler. Skulle du få en mangelfuld eller fejlleveret vare bedes du kontakte kundeservice hurtigst muligt efter konstateringen heraf.
Leveringstiden er normalt 1-3 arbejdsdage fra bestillingstidspunkt. Ved væsentlig forsinkelse (over 14 dage) af leverance har du ret til at hæve købet.

Transport
Hvis varen beskadiges eller forsvinder under transporten er Stærkforlivet.dk betalingsansvarlig. Du skal dog give vores kundeservice besked indenfor 14 dage pr email. Ved evt. tvist vedrørende manglende returforsendelser skal kunden kunne opvise kvittering fra Post Danmark med pakkenummer eller track and tracenummer.
Hvis varen beskadiges eller forsvinder, når du returnerer den, er du betalingsansvarlig.
 Hvis vi får en pakke retur, hvor portoen ikke er betalt, forbeholder vi os retten til at debitere dig for samtlige omkostninger, som opstår i forbindelse med en sådan returforsendelse, p.t. 50,00 kr. Betaling skal ske indenfor 10 dage fra fakturadatoen.

Fragt
Der er ingen leveringsomkostninger ved bestillinger på Stærkforlivet.dk. Specielle ordrer eller lignende kan dog pålægges et gebyr, dette aftales derved individuelt. Dine varer leveres med Post Danmark, direkte til postkassen hvis muligt. Den frie fragt gælder indenfor Danmark. Udland tilkommer ekstra porto jvf. takster ved PostDanmark.

Køb af download
Medmindre andet er angivet, er der ingen returret for digitale produkter (downloads) købt hos Staerkforlivet.dk, men du har som køber stadig to års reklamationsret. Dette gælder alle digitale produkter på hjemmesiden (Tydeligt markeret med teksten download eller digital lydbog, e-bog, MP3, PDF og andre digitale filformater).
Levering sker umiddelbart efter betaling. Der downloades direkte fra den mail, der bliver sendt, umiddelbart efter købet er gennemført.
Hvis du ikke kan downloade filerne fra din bestilling, kan du kontakte Stærkforlivet.dk per email. Derudover ydes der IKKE teknisk support, men vi henviser til vores guide til download eller FAQ, som kan løse langt de fleste udfordringer.

Brugsret
Alle produkter købt på Stærkforlivet.dk er ophavsretligt beskyttet, og brugsretten gælder kun til personlig brug.

Betaling
Der kan betales med Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.
Der er ingen kortgebyrer eller omkostninger ved betaling.
For at kunne handle hos Staerkforlivet.dk skal du acceptere vores handelsbetingelser.
Dette er en juridisk bindende aftale mellem dig og Staerkforlivet.dk, som angiver betingelserne for din brug af de tjenester, der tilbydes af Staerkforlivet.dk. Hvis du ikke ønsker, at acceptere disse betingelser, skal du undlade at trykke "Accepter" og undlade at benytte tjenesterne. Du skal acceptere og rette dig efter disse betingelser, som de er forelagt dig. Ændring, tilføjelse eller udeladelse kan ikke accepteres og Stærkforlivet.dk kan, ved manglende overholdelse af nogen del af denne aftale nægte dig adgang til Staerkforlivet.dk.

Brug af Stærkforlivet.dk
Aldersbetingelser: Tjenesten må kun benyttes af personer, der er 13 år eller over og har fået tilladelse af vedkommendes forældre eller værge, eller er fyldt 18 år og er myndige.

Stødende materiale: Du har forstået, at du gennem brug af Staerkforlivet.dk vil kunne støde på indhold, der kan anses for stødende, usømmeligt eller ubehageligt, på trods af indholdet ikke nødvendigvis er udtrykkeligt angivet som værende anstødeligt, usømmeligt eller ubehageligt. Ikke desto mindre accepterer du, at brug af Stærkforlivet.dk sker udelukkende på dit eget ansvar.

Personoplysninger: Stærkforlivet.dk videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt.

Brugsaftale:

Produkter der købes på Staerkforlivet.dk er udelukkende henvendt til dig som kunde og må kun benyttes af dig. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå eller forsøge at omgå eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker, at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det dit ansvar, at det købte materiale ikke videregives af tredje part.
Stærkforlivet tager desuden forbehold for eventuelle skrive- og/eler trykfejl på www.staerkforlivet.dk.

Stærkforlivet.dk vil altid bestræbe sig på at være fejlfri og i fuld funktion, men vi kan ikke garantere at det til enhver tid er tilfældet. Stærkforlivet.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger ved brugen af stærkforlivet.dk. Det gælder eksempelvis skader på computer-system, tab af data eller lignende. Ved forsinkelse eller ikke ordentligt formidlede bestillinger som følge af brug af internettet, er stærkforlivet.dk kun ansvarlig såfremt, der er tale om grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra Stærkforlivet.dks side.

Hvis denne aftale ikke overholdes af dig, som kunde vil du kunne blive retsforfulgt i lovens fulde udstrækning.


Ved at klikke “jeg accepterer betingelserne” angiver du, at du har læst og forstået vores handelsbetingelser.


Kontaktoplysninger
Stærk for livet 

Romsøgade 6, 3. sal tv. 
2100 København Ø 
Tlf. 53708283
e-mail: info(at)staerkforlivet.dk
CVR. 34515107