Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK

Lydbøger til børn

Børnelydbøger 

Alle, der har børn, ved, at det ikke er nogen nem opgave at fange et barns opmærksomhed til en historie, lydbog, eventyr mv. i længere tid af gangen. Det kræver virkelig noget at skrive en fængslende, spændende historie, som børnene vil høre igen og igen. Derfor skal kvaliteten være i top, og lydbøgerne skal være involverende og dragene, så børnene lytter med. Hos stærkforlivet har vi allieret os med dygtige børnebogsforfattere, så vi sikrer, at vores lydbøger til børn både underholder, men samtidig også indrager børnene i historierne og får dem til at slappe af.


Børn skal bruge deres kreativitet 

I vores digitale verden, hvor alting kan downloades direkte og streames på forskellige medier, bliver det sværere for vores børn at slappe af, fordi de - ligesom os - får hundrendevis af indtryk i løbet af en dag. Derfor har det været vores mål fra starten at skabe et afslappende "rum" for børnene, hvor de ikke skal kigge ind i en skærm, men bruge deres fantasi og kreativitet til at forestille sig de forskellige personer i lydbøgerne. Når børnene lytter til lydbøger fra staerkforlivet, så indeholder de fleste af dem forskellige åndedrætsøvelser og drømmerejser, som er en del af historien og får barnet til at slappe af, samtidig med at det giver en afslappende effekt. De er også rigtig gode som godnathistorier.

Du kan høre eksempler på vores lydbøger til børn ved at klikke her       

 

Oplæsning og indtaling af professionelle speakere gør forskellen

Hvis du ikke har lyttet til børnelydbøger før, så vil du blive glædeligt overrasket. Alle lydbøger, du finder her på siden, er indtalt af professionelle speakere, som til dagligt er beskæftiget med at indtale forskellige ting på bånd. Derudover er lydbøgerne ledsaget af musik og lydeffekter passende til historien, så fortællingerne bliver gribende for børnene, samtidig med at flere af historierne inddrager børnene i fortællingen eller eventyret, så de selv føler, at de er en del af historien, som vi har været inde på. Du kan downloade vores lydbøger direkte her på siden ved at klikke i højre side.