Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK

Lydbøger til iPhone, iPad, iPod og Android

Kan jeg afspille mine lydbøger på iPhone, iPad, iPod og Android, og hvorfor er de så populære?

Lydbøger på farten er blevet mere og mere udbredt i takt med, at vi alle begynder at få smartphones og mobile enheder såsom iPhone, iPod, iPad og Android. Der er flere årsager til, at det er blevet så populært med lydbøger på eks. iPhone. Over 15 % af den danske befolkning har en iPhone. og salget på markedet for brugte iPhones er steget med cirka 80 procent. Det skyldes både populariteten, men selvfølgelig også at den nye iPhone 5 er kommet til Danmark. En anden årsag er, at det er utrolig let at downloade og lytte til lydbøger på smartphones, android og tablets. Du kan downloade bøgerne og høre dem direkte på din iPhone. Derudover har den teknologiske og kulturelle udvikling medført, at du stort set ikke kan gå ind i en bus eller et tog uden at se folk med headphones på, som lytter til musik, nyhederne eller e-bøger, mens de rejser fra A til B. Det er klart blevet en integreret del af vores hverdag. Hos staerkforlivet kan du downloade lydbøger direkte til din iPhone, iPad, iPod eller Android telefon og afspille dem direkte. Hvis du gerne altid vil have adgang til lydbøgerne på din iPhone, så har vi her lavet en lille guide til, hvordan du får dem fra computeren og over på telefonen.

Overfør din lydbog til din iPhone

Det første, du skal være opmærksom på, er, om du styrer dit musikbibliotek manuelt eller automatisk,og så hoppe til den guide, der passer hertil. (I nedenstående guide antager vi, at du allerede har downloadet lydfilen på din computer.)  


Hvis du styrer dit musikbibliotek manuelt og ikke synkroniserer

 1. Start iTunes.
 2. Gå til menuen ”Filer”, og tryk "Føj mappe til bibliotek".
 3. Du vælger nu den mappe, hvor du har gemt din lydbog og klikker OK.
 4. Herefter importerer iTunes den mp3 fil, som er i mappen ,og udarbejder en playlist ved samme navn.
 5. Tilslut din iPhone (den dukker op i venste side)
 6. Træk nu den playlist/fil, hvor lydbogen er i menuen til venstre, over til din Iphone og slip  
 7. Herefter begynder overførslen
 8. Når overførslen er slut, kan du frakoble din Iphone og høre lydbøgen på den.

Hvis din iPhone er sat op til at automatisk synkronisere

 1. Følg step 1-4 i ovenstående beskrivelse
 2. Forbind din iPhone til din computer. Så synkroniserer den automatisk dine playlister, og din nye lydbog bliver downloadet til din enhed
 3. Du kan nu afspille din lydbog for dine børn direkte fra din iPhone uden problemer.