Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK

mindfulness og drømmerejser

Afslapningsøvelser for børn

Hos Stærkforlivet er der mange af vores lydbøger, der har inspiration fra Mindfulness og drømmerejser. Barnet bliver involveret  i historien og vil i de fleste af vores eventyr blive bedt om at trække vejret ”helt ned i maven” osv. På den måde har vi, i samarbejde med vores dygtige forfattere, sørget for at inkorporere mindfulness og drømmerejser i vores eventyr og lydbøger.

Mindfulness betyder at være bevidst tilstede i nuet, og det handler om at blive opmærksom på følelser i kroppen og få indre ro gennem åndedrætsøvelser. Drømmerejser har også til mål at få børnene til at slappe af i hele kroppen, men samtidig også søge at skabe positive tankemønstre, som gør en glad ved tanken. Alt i alt har brugen af disse to metoder til hensigt at få børnene til at slappe af og styrke deres positive sind igennem oplæsningen af eventyr, som de kan lide.


Kan man høre lydbøgerne igen og igen?

Ja, langt de fleste børn op til 7-8 års alderen elsker faktisk at høre de samme historier igen og igen. Der sker et skift lige i den alder, hvor de gerne vil udfordres med en ny historie hver gang, men fra 3-7 år vil de fleste børn gerne have gentaget historien, og derfor gør det ikke noget, at det er den samme drømmerejse, de skal på igen og igen.

Så hvis du er på udkig efter drømmerejser for børn, så tag et kig her på vores hjemmeside for at se, om der ikke er en lydbog, der passer til netop dig og dit barn.