Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK

Anbefalinger -Tak for jeres positive tilkendegivelser og opbakning!  

 

På denne side har vi samlet en liste over nogle af de positive tilkendegivelser, vi har fået fra forskellige mennesker, der har hørt vores lydbøger. Hvis du også er en af dem, så vil vi rigtig gerne høre fra dig!   "Kan varmt anbefales!"

"Vi har afprøvet et par af disse lydbøger på vores piger på henholdvis 2,5 & 6 år, og det var vildt at se, hvor hurtigt pigerne reagerede på historierne. Efter 2 minutter lagde de sig begge ned på ryggen i vores gang, fordi de fulgte fortællingens anvisninger. Aldrig tidligere har vi prøvet bøger eller lydbøger med så stærk positiv virkning på pigerne. Kan varmt anbefales."

- Harald Tokeroed, Tokeroed Consulting    

  


"Et ydmygt Af Hjertet Tak"

"Hej Stærkforlivet

Tænkte jeg lige ville sende jer lidt feedback på de lydbøger min datter fik af min bror til jul.
Vores 3 årige er adopteret, og har (med baggrund i hendes historie) normalt yderst vanskeligt ved at finde ro nok i kroppen, og ved at turde overgive sig til søvnen. Vi har tidligere tyet til Mozart på youtube, men de her historier - de er geniale! 
Hun (og den af os der putter  ) falder ret hurtigt fuldkommen til ro, og ligger helt stille og lytter, og søvnen rammer som regel efter ret kort tid. Putteseancerne er gået fra typisk et par timer til sjældent over 30 minutter.
Vi er lige kommet hjem fra 3 dages sygehusindlæggelse, et ophold der var aldeles grænseoverskridende for hende. Når gråden og trætheden var værst, forlangte hun selv at høre "Det blå, blå vand", og derefter resten af historierne - de hjalp i den grad til at få ro på, og til at komme igennem de 3 dage, og blev afspillet hver nat.

Så herfra blot et ydmygt Af Hjertet Tak - de virker i hvert fald her på matriklen! "

-Mette

 

 "Indre ro gennem disse dejlige og velskrevne godnateventyr og historier" 

”Jeg er så heldig at være en del af det fantastiske ”StærkforLivet” projekt, og det er jeg utrolig stolt af. Jeg har hele mit liv arbejdet med børn med fokus på selvværd og mobning. Det giver dyb mening for mig som indtaler (af stærkforlivet.dk), at kunne bidrage til børns øgede afslapning, selvindsigt og indre ro gennem disse dejlige og velskrevne godnateventyr og historier”.

Pernille Geertsen, folkeskolelærer, PD i Psykologi, Organisk Psykoteraput og speaker


 


"Han er tre - og glad for historier."

"Mit navn er Jacob. Hver dag er mit stemmebånd i "afspilleren". Med rolige, dybe grynt, eller med en højfrekvent entusiasme, sælger jeg alverdens produkter, varer og virksomheder i radioen, i fjernsynet eller på nettet. Jeg er nemlig speaker. Og, jeg elsker det. Jeg bor i Aarhus sammen med min søn August. Han er tre - og glad for historier. Som alle andre, ønsker jeg som far at August bliver stærk i livet. Derfor er denne hjemmeside, disse lydbøger og denne sympatiske grundtanke, noget jeg med hele mit hjerte vil støtte med min stemmes fulde kraft; må den være stor."

Jacob Mathiassen, 32 år.  

"Den var et kæmpe hit! Pigerne var helt vilde med den"

"Jeg er mor til tre piger på 8, 6 og 1 år. Jeg har afprøvet historierne på dem. Den første var "De sorte perler" som jeg også har indtalt. Den var et kæmpe hit! Pigerne var helt vilde med den og snakker om den flere gange om dagen.Personligt er jeg helt vild med historierne og elsker hjertet og meningen bag projektet og mener at det er noget vi alle bør støtte op om."

 Dianna Visgaard, professionel speaker