Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK


Samarbejdspartnere

Lydstudiet Aros 

Stærkforlivet samarbejder med Lydstudiet Aros omkring indspilningen af lydbøgerne til Stærkforlivet.dk. Vi er enormt glade for samarbejdet med Lydstudiet Aros, herunder især Jacob og Jonathan. De har lagt deres sjæl i indspilning og lydproduktion for at sikre, at Stærkforlivet er blevet et produkt, vi er rigtigt stolte af.

Stærkforlivet kan på det varmeste anbefale andre at bruge Lydstudiet Aros til indspilning og lydproduktion.

Vores indtalere 

Pernille Geertsen, folkeskolelærer, PD i Psykologi, Organisk Psykoteraput og speaker

Pernille har arbejdet som lærer og AKT-lærer i 17 år. Hun har en Pædagogisk Diplomeksamen i Psykologi og en 5-årig uddannelse som Organisk Psykoterapeut. Til dagligt arbejder hun som støtte/kontaktperson for 7 unge piger, og så speaker hun reklamer til radio/Tv, lægger stemme til dokumentarprogrammer samt indtaler lydbøger. 

 

 

Bjarne Raabjerg, professionel speaker, direktør Ikast Biograf

 Bjarne Raabjerg har lavet radio gennem mere end 20 år og været leder på diverse kommercielle radiostationer i 17 år. Han har lagt stemme til tusindvis af radio- og tv-reklamer, info-videoer, lydbøger og meget andet. På det seneste er opgaverne drejet mere over i større speakopgaver, som indtaling til dokumentarfilm og lydbøger. Det er sjovere og mere udfordrende end den korte radioreklame, synes han. Han er i øvrigt uddannet afsætningsøkonom og har en bachelorgrad i engelsk. Ved siden af arbejdet som speaker og indlæser er han direktør i biografen i Ikast.  

 

 Dianna Visgaard, professionel speaker

Dianna Visgaard er 34 år og arbejder som professionel speaker. Hun laver faktisk alt lige fra radio/tv-reklamer til hjemmesider, biografreklamer og nu også godnathistorier. I sin fortid har hun lavet en del radio, både professionelt og frivilligt. 

 

 

 

Jacob Mathiassen, 32 år og professionel speaker.

Mit navn er Jacob. Hver dag er mit stemmebånd i "afspilleren". Med rolige, dybe grynt, eller med en højfrekvent entusiasme sælger jeg alverdens produkter, varer og virksomheder i radioen, i fjernsynet eller på nettet. Jeg er nemlig speaker. Og jeg elsker det. Jeg bor i Aarhus sammen med min søn August. Han er tre - og glad for historier. Som alle andre ønsker jeg som far, at August bliver stærk i livet. Derfor er denne hjemmeside, disse lydbøger og den sympatiske grundtanke, noget jeg med hele mit hjerte vil støtte med min stemmes fulde kraft - må den være stor.

 

 

Vil du samarbejde med Stærkforlivet?

Kan du se muligheder i et samarbejde med os i forbindelse med salg, marketing, affiliate mv.? Så må du endelig ikke tøve med at skrive til Thor på Thor(at)staerkforlivet.dk