Google plus

indkøbskurv
0 VARE(R) I ALT: 0,00 DKK

Stress og børn

Stress i børnefamilien

Stress i børnefamilien kan indimellem være rigtigt svært at undgå, det ved vi alle. Undersøgelser viser, at cirka 12 % af voksne erhvervsaktive er stressede, og det smitter af på deres børn. Men stress må bare ikke blive en permanent ting, man udsætter sine børn for, fordi det kan resultere i urolige børn, humørsvingninger og koncentrationsbesvær hos børnene. Det handler om at få styr på stressen 

Hos Stærkforlivet vil vi gerne bidrage til at reducere stress hos børn. Mange af vores lydbøger har en afslappende effekt og kan derfor hjælpe til, at børn slapper bedre af, men også at der i det hele taget kommer mere afslapning ind i den enkelte families godnatlæsningsoplevelse. I det travle hjem kan det være rart, at der er nogen, der har tænkt over den oplevelse, børnene får ved sengetid, så det ikke bliver en forjaget stresset oplevelse, man giver videre. Prøv en af vores lydbøger, og hør den sammen med dine børn, og du vil opleve, at det også giver dig selv en ro i kroppen af at lytte med.

Stress og børn er ikke to ord som burde hænge sammen, og det er der heller ingen grund til, at de gør. Der er rigtig mange muligheder for at få hjælp til at behandle stress i familien. Vi kan hjælpe dine børn med at slappe af og få en bedre søvn med vores lydbøger, og vi anbefaler, at du søger professionel hjælp, hvis du har været stresset i en længere periode, og det har indflydelse på dig og din families velvære.

  • Få styr på stress

    Få styr på stress..

    Få styr på din stress ved hjælp af denne lydbog. Er du nogle gange stresset? Så er du ...
    99,00 DKK